MENU
Aula_close Layer 1

Ny på Tinglev skole

På Tinglev Skole fokusere vi meget på, at være aktive og læring. Vi har UUV bånd (understøttende undervisning), hvor vi laver aktiviteter, der er vi både indendørs og udendørs. Det er godt for eleverne, at få noget bevægelse, så kan de bedre koncentrere sig i undervisningen. Vi har også UUV bånd, hvor der laves lektier der kan eleverne også få hjælp til deres lektier. Tinglev Skole er en bevægelsesskole, der fokusere meget på elevernes sundhed, der bliver lavet mange aktiviteter, hvor eleverne også må være med til at vælge hvilken aktivitet de vil lave. 

På Tinglev Skole har vi et fantastisk personale. De er venlige, hjælpsomme og de vil kun det bedste for eleverne. I undervisningen fokusere vi meget på, at hjælpe de elever der har det svært, men de elever der har det nemt i undervisningen bliver også udfordret på mange forskellige måder. 

På Tinglev Skole tager vi rigtig godt imod de nye elever. Personalet og de andre elever, vil have at den nye elev får den bedste start på skolen. 

Buskort (skolekort) er gratis, når du er elev i Aabenraa Kommune. Kortet kan benyttes i hele kommunen. Når du bliver indskrevet på Tinglev Skole, bestiller vi automatisk et skolekort til dig. Der kan gå op til 10 hverdage, inden kortet modtages på skolen. Hvis dit kort bliver væk, eller du oplever problemer med scanningen af kortet i bussen, skal du henvende dig på kontoret, og vi vil hjælpe dig.

Er kortet bortkommet, skal der bestilles et nyt, og dette koster kr. 50,00. Der kan udleveres et midlertidigt skolekort fra kontoret, indtil dit nye skolekort er kommet.