Før dit barn starter i skole

Går du med tanker om at dit barn skal skifte skole? Eller, skal dit barn starte på Tinglev skole i 0. klasse? På Tinglev skole har vi faste procedurer for indskrivning af nye elever, så vi som skole sammen med forældrene kan få et godt skoleforløb for jeres barn.

Nye elever i 0. klasse

Når der er indskrivning til den kommende 0. klasse, bliver det annonceret på skolens facebook side samt på hjemmesiden. Derfor er det vigtigt at holde sig orienteret når tiden for indskrivning nærmer sig. Man er som forælder altid velkommen til at kontakte skolen for at høre nærmere.

Skoleskift

Ved skoleskift afholder vi altid et møde, hvor vi som skole præsenterer os og fremviser skolen. Til mødet vil vi også tale ind hvilke forventninger vi har til en skolegang på Tinglev skole, mens vi også sidder klar til at høre om der er eventuelle udfordringer vi kan løse i fællesskab. Er du tidligere elev som vender tilbage til Tinglev skole, afholder vi stadig et møde.